Dienstverlening & Bedrijfsvoering

 

Sámen werken aan een gestroomlijnde gemeente

In het domein Dienstverlening & Bedrijfsvoering werken ruim 135 medewerkers, verdeeld over vier teams. Wat je vast opvalt als je ons domein binnenstapt? De open sfeer en verbinding tussen collega’s. Je werkt écht met hen samen aan vraagstukken. Dit merk je trouwens ook in het contact met collega’s uit het Fysiek en Sociaal Domein.

Team Advies & Ondersteuning

In dit team zijn de vakgebieden P&O, Communicatie, Juridische Zaken, Openbare Orde & Veiligheid en Inkoop & Aanbestedingen ondergebracht. Je helpt ons management en onze collega’s bij een mooie taak: zorgen dat het in Zevenaar fijn wonen, werken en recreëren is én blijft. Je staat dus midden in de organisatie. Kun je je voorstellen hoeveel voldoening dat geeft? Daarbij kun je in verschillende rollen aan de slag, want we initiëren, adviseren, faciliteren en controleren. Die diversiteit zorgt voor een prettige dynamiek.

Team Financiën & Belastingen

Woningbouw, de hervorming van de jeugdzorg, energietransitie of het onderhoud van onze openbare ruimte. Subsidies voor de sportverenigingen, de veiligheidsagenda, een energienoodfonds of de aanleg van een fietspad. Om wat voor opgaven het ook gaat; alle lijntjes komen uit bij onze afdeling Financiën. En dus bij jou als financieel adviseur of medewerker financiële administratie! Mooi toch, om jouw werk straks overal in de gemeente Zevenaar terug te zien? Binnen dit team werken we ook aan het heffen en invorderen van belastingen. Een belangrijke taak, want wist je bijvoorbeeld dat we ruim € 20 miljoen aan gemeentelijke belastingen verwerken?

Team Interne Diensten

Binnen dit team vallen de vakgebieden informatie, functioneel beheer, data, div, intern beheer, secretariaat & managementassistenten en kabinetszaken.

Team Publiekszaken

Wie de inwoners en ondernemers van de gemeente Zevenaar zo goed mogelijk vooruithelpen bij vragen en afspraken? De medewerkers van de afdeling Publiekszaken. Kom je onze afdeling versterken als nieuwe collega, dan staat je een afwisselende baan te wachten waarin je voor veel mensen het verschil maakt!

Nieuwe wereld?

Nog geen ervaring bij een gemeente? Geen probleem! Dan verlopen onze processen net wat anders dan je mogelijk gewend bent. Werken voor onze inwoners en ondernemers is bijzonder én brengt een verantwoordelijkheid met zich mee. Met een inwerkprogramma dat is afgestemd op jouw kennis en ervaring, en met begeleiding door een ervaren collega nemen we je mee in deze nieuwe wereld.


 

 

 

 

 

Wil jij...

impact maken voor de inwoners en ondernemers van de gemeente Zevenaar?

jezelf breed ontwikkelen door mee te denken over de meest uiteenlopende bedrijfsvoeringsvraagstukken?

aan de slag in een inspirerende omgeving waar samenwerkingen en ontmoetingen altijd centraal staan?
 

Bekijk alle vacatures

 

 

 

Volg ons online 

            

 

 
Cookie-instellingen