Ruimtelijke Ontwikkeling

Bouw mee aan een fijne leefomgeving in Zevenaar

 

Bouw mee aan een fijne leefomgeving in Zevenaar

In het Fysiek Domein werken ongeveer 250 medewerkers, verdeeld over vier teams. Of je nu in de groenvoorziening aan de slag gaat, je buigt over juridische vraagstukken of technische uitdagingen: samen met hen maak je het verschil voor duizenden inwoners en ondernemers. Je ziet alle zaken waaraan je werkt direct terug in en om de stad.

Ontwikkeling Fysieke Leefomgeving & Vestigingsklimaat

Hoe ziet Zevenaar er over 30 jaar uit? Dit team bepaalt de toekomst. En die is razend interessant. Met zo’n 30 collega’s ontwikkelen jij onze ambitieuze omgevingsvisie en -plannen. Denk aan woningbouwprojecten, ’t Gelders Eiland en de industrie van 7Poort 2. Start je bij ons als beleidsmedewerker, projectleider, planoloog of stedenbouwkundige, dan word je betrokken bij tal van maatschappelijke opgaven in onze leefomgeving. Neem de ontwikkeling van de Fashion Outlet Zevenaar, de aanleg van nieuwe infrastructuur, onze woningbouwopgave en complexe vraagstukken rondom duurzaamheid en klimaat. Hier kom je elke dag in aanraking met nieuwe thema’s.

 

“In een jaar heb ik al veel geleerd over ruimtelijke ordening in de praktijk” 

Roos groeide als trainee door naar junior beleidsmedewerker. Lees haar verhaal ›

 
 

Beheer Fysieke Leefomgeving

Met collega’s werk je aan een gemeente waar het goed toeven is voor inwoners en ondernemers. Om dat te bereiken, zorgen jullie dat onder meer het groen, het vastgoed, de wegen, riolering en parkeergelegenheden goed onderhouden blijven óf vernieuwd worden. Ook nemen jullie nieuwe ruimtelijke plannen zoals woonwijken en bedrijventerreinen in beheer. Of je ons nu versterkt als beleidsmedewerker, werkvoorbereider, toezichthouder of juridisch adviseur: binnen dit team weet je waarvoor en voor wie je het doet!

Openbare Werken

Wil jij Zevenaar en de omliggende dorpen veilig en schoon houden? Samenwerken met fijne collega’s? En elke dag je handen uit de mouwen steken in de buitenlucht? Kies dan voor een baan bij ons team Openbare Werken. Hier kun je rekenen op afwisselend werk bij onze reinigingsdienst, groenvoorziening of technische dienst. Met zo’n 50 collega’s is dit het grootste team van het Fysiek Domein. Samen zorg je ervoor dat de omgeving er op-en-top uitziet.

Vergunningverlening, Toezicht & Handhaving

Van juristen tot boa’s: dit team is een bont gezelschap van 45 collega’s. Als het gaat om wonen, werk en recreatie, dan is het voor inwoners en ondernemers goed toeven in onze gemeente. Hoe mooi is het om een rol te spelen bij de veiligheid en leefbaarheid in onze stad en omliggende dorpen? Het kan op onze afdeling Vergunning, Toezicht en Handhaving. Waar je zeker op mag rekenen als je onze nieuwe collega wordt: veel samenwerking, vrijheid én verantwoordelijkheid.

 

“Hier krijg ik de kans om een nieuwe functie te ontdekken” 

Marcel werkt als coördinator bij de reinigingsdienst. Lees zijn verhaal ›

 
 

 

 

 

Wil jij...

het verschil maken voor de inwoners en ondernemers in Zevenaar met uitdagende gebieds- en ontwikkelopgaven?

betrokken zijn bij én ervaring opdoen met vraagstukken buiten je aandachtsgebied?

jezelf ontwikkelen via trainingen, opleidingen en inspirerende ontmoetingen met collega’s?

Bekijk alle vacatures

 

 

 

Volg ons online 

            

 

 
Cookie-instellingen