Sociaal domein

Ontwikkel jezelf in de breedte in het sociaal domein

 

Ontwikkel jezelf in de breedte in het Sociaal Domein

De bijna 50.000 inwoners van de gemeente Zevenaar nog betere zorg bieden en hun eigen kracht versterken. Jij maakt het mede mogelijk als onze nieuwe beleidsmedewerker, consulent of administratief medewerker in het Sociaal Domein. Het mooie is: je hebt jouw eigen specialisatie, maar krijgt óók de ruimte om thema’s buiten je aandachtsgebied te ontdekken.

Op dit moment werken er ruim 135 medewerkers in het Sociaal Domein, verveeld over vier teams: Inkomen & Ondersteuning, Jeugd, Sociaal Beleid en Wmo.

Uiteenlopende aandachtsgebieden

Jouw werk heeft invloed op het dagelijks leven van onze inwoners. Daarbij sta je er niet alleen voor. Sterker nog: je bent onderdeel van één groot team van zo’n 115 collega’s met uiteenlopende disciplines. Samen werken jullie aan vraagstukken rondom (jeugd)zorg, participatie, Wmo en welzijn. Denk bij welzijn aan cultuur, onderwijs en sport. Het doel? Iedere inwoner op de meest passende manier ondersteunen. Betekenisvol werk! En weet je wat zo mooi is? Doordat de lijnen binnen onze organisatie kort zijn, krijg je veel mee van de diverse thema’s die bij ons spelen. Júíst door vraagstukken in de breedte op te pakken, kunnen we veel meer bereiken.

Verantwoordelijkheid en vrijheid

Als onze nieuwe collega krijg je veel ruimte om jouw werk op jouw manier in te vullen. Want met meer verantwoordelijkheid kun je nog meer impact maken. Als beleidsmedewerker loop je bijvoorbeeld zo binnen bij de wethouders. En als consulent denk je mee over de toekomst van jouw rol én die van de gemeente, bijvoorbeeld bij veranderingen in de Jeugdwet. Verder spelen er veel projecten binnen onze organisatie waarbij we je stimuleren om aan te haken. Van huisartsondersteuning tot de aanpak van eenzaamheid onder jongeren en ouderen. En heb je een goed idee? Grote kans dat we een pilot starten.

 

“Puzzelen, samenwerking én eigen regie: ik heb echt een gave baan!” 

Judith werkt als Junior beleidsmedewerker maatschappelijke ontwikkeling. Lees haar verhaal ›

 
 

Verdieping in je werk

Doordat je met zoveel verschillende thema’s in aanraking komt, krijg je bij ons de mogelijkheid om je kennis te verbreden en te verdiepen. Je krijgt de ruimte om fouten te maken en te experimenteren. En wist je dat we ook volop kansen bieden aan junioren die een vliegende start of carrièreswitch willen maken naar het sociaal domein? Met goede begeleiding en opleidingen via onze Zevenaar Academie helpen we je op weg. Ben je een ervaren professional? Ook dan liggen de ontwikkelmogelijkheden voor jou voor het oprapen.


 

 

 

 

Wil jij...

met jouw werk invloed hebben op het dagelijks leven van de inwoners van de gemeente Zevenaar?

samen met collega’s werken aan vraagstukken binnen én buiten jouw aandachtsgebied?

jouw kennis verbreden door samenwerkingen met ervaren collega’s en trainingen via onze eigen Zevenaar Academie?

Bekijk alle vacatures

 

 

 

Volg ons online 

            

 

 
Cookie-instellingen