Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

 

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Bij de gemeente Zevenaar doet jouw werk ertoe voor duizenden inwoners en ondernemers. Jouw uitdagende en afwisselende functie kun je het beste uitvoeren als je lekker in je vel zit. Hoe we je daarbij helpen? Je krijgt bij ons de vrijheid om jouw agenda zelf in te vullen én kunt rekenen op een persoonlijk keuzebudget.

Juiste balans

Uitgebreide thuiswerkmogelijkheden, veel vrijheid en verantwoordelijkheid én collega’s die oprechte aandacht voor je hebben: je vindt het allemaal bij de gemeente Zevenaar. Zo kom je zelf tot juiste balans in jouw werkzaamheden. Heb je – om wat voor reden dan ook – ergens extra ondersteuning bij nodig? Bij onze interne coaches kun je laagdrempelig terecht met werkgerelateerde vragen, maar ook met onderwerpen die meer in de privésfeer liggen.

Extraatje naast je salaris

Je krijgt een individueel keuzebudget van 17,05% van je brutosalaris. Dit reserveren we voor je in jouw ‘spaarvarken’ op ons digitale portaal. Het grote voordeel: je kunt dit budget op elk gewenst moment inzetten voor extra vrije dagen, opleidingen, een nieuwe fiets of iets wat jou helpt om fit te blijven (denk aan een paar wandelschoenen of een yoga-cursus).

Reiskostenvergoeding

Lopend, fietsend, met het OV of met de (elektrische) auto naar het werk? Voor alle vormen hebben we een passende reiskostenvergoeding. We vinden duurzaamheid en vitaliteit belangrijk: daarom is onze reiskostenvergoeding voor duurzaam of gezond afgelegde kilometers hoger.

Thuiswerken? We zorgen ook daar voor jou!

Een goede werkplek is belangrijk: ook thuis. Daarom kun je via onze thuiswerkregeling voor een bepaald bedrag spullen aanschaffen die bijdragen aan jouw werkcomfort. Denk aan een goede bureaustoel of bepaalde ICT-voorzieningen. De verwarming en het licht branden niet gratis, dus je krijgt op jouw thuiswerkdagen een thuiswerkvergoeding.

Sportieve ontmoetingen met collega’s

Als nieuwe collega krijg je korting op je fitnessabonnement bij de sportschool in Zevenaar. Het leuke is dat een aantal van onze collega’s hier regelmatig samenkomen, bijvoorbeeld voor een lesje spinning. En wist je dat we een actieve personeelsvereniging hebben die onder meer een sportdag en zaalvoetbal organiseert?

Cao Gemeenten

Benieuwd naar onze cao? Je vindt ‘m op https://www.caogemeenten.nl.  

 

 

 

 

 

Benieuwd of we een baan voor jou hebben?

Bekijk alle vacatures

 

 

 

Volg ons online 

            

 

 
Cookie-instellingen