Werken bij een middelgrote gemeente: de voordelen

 

Werken bij een middelgrote gemeente: de voordelen

Een wat kleinere gemeente met grootse ambities: zo mag je de gemeente Zevenaar gerust omschrijven. Jij en je 400 toekomstige collega’s werken nauw samen aan uitdagingen vergelijkbaar met die in een grote stad spelen. De voordelen voor jou? Veel verantwoordelijkheid en afwisseling, ruimte voor jouw ideeën én groeikansen.

Voor ieder wat wils

Van medewerkers die het huishoudelijk afval ophalen en de buitenruimte beheren tot juridisch adviseurs en van vers afgestudeerde trainees tot senior beleidsmedewerkers: voor iedereen is er een geschikte plek bij de gemeente Zevenaar. Zeker als je het leuk vindt om zowel strategisch als operationeel te werken. De lijntjes met de burgemeester en wethouders zijn kort.

Divers takenpakket

Aan wat voor uitdagingen je kunt denken binnen onze gemeente? Onder meer de bouw van 200 nieuwe duurzame woningen per jaar, de ontwikkeling van de Fashion Outlet Zevenaar en nieuwe wetgeving voor de jeugdzorg. Of een succes maken van ons nieuwe afvalaanbiedstation en het zorgen voor een nog betere afhandeling van meldingen van inwoners. Omdat je aan de slag gaat bij een middelgrote gemeente, krijg je de ruimte om je breed te ontwikkelen. Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar vraagstukken op andere afdelingen? Dan hoef je alleen maar je stem te laten horen.

We kennen de volgende afdelingen: Bedrijfsvoering, Beheer Openbare Ruimte, Financiën, Informatiebeheer, Openbare Werken (buitendienst), Publiekszaken, Ruimtelijke Ontwikkeling, Sociaal Domein en Vergunningen, Toezicht & Handhaving.

 

 

 

 

Toegankelijke collega’s

Je gaat de uitdagingen binnen onze gemeente aan met collega’s die veel aandacht hebben voor elkaar, zowel tijdens als buiten het werk. Op je eerste werkdag word je warm ontvangen door jouw team. En als het nodig is, begeleidt een ervaren collega je in het werk. Wat ons daarnaast kenmerkt: je kunt bij álle collega’s aankloppen.

Springplank voor jouw carrière

Met al die interessante vraagstukken die spelen, verveel jij je geen moment. Extra mooi: doordat je bij ons op alle fronten wordt betrokken bij vraagstukken en nauw samenwerkt met ervaren collega’s, leg je een mooie basis voor de rest van je loopbaan.

 

 

 

 

Benieuwd of we een baan voor jou hebben?

Bekijk alle vacatures

 

 

 

Volg ons online 

            

 

 
Cookie-instellingen