Méér dan werk

 

Méér dan werk

Hoe inspirerend is het om met collega’s samen te werken in een cultureel centrum? Het staat je te wachten bij de gemeente Zevenaar. Ook buiten het werk om zoeken veel van jouw nieuwe collega’s elkaar op. Onder meer tijdens team- en afdelingsuitjes, de activiteiten van onze enthousiaste personeelsvereniging of onze regionale sportdag.

Ontmoetingen in de Turmac Cultuurfabriek

In welk team of op welke afdeling je ook aan de slag gaat; overal binnen de gemeente wisselen we ons harde werk graag af met gezellige uitjes. Want met een filmhuis, museum en grand café op onze werklocatie – de Turmac Cultuurfabriek – is het wel héél makkelijk om iets leuks met je collega’s te ondernemen!

Actieve personeelsvereniging

Zin in nóg meer activiteiten? In onze personeelsvereniging meng je je met zo’n 250 collega’s uit de hele organisatie. Ons bestuur is een diverse club met mensen die in het gemeentehuis en in de buitendienst werken. Zo sluiten we goed aan bij ieders wensen. Je bepaalt zelf voor welke activiteiten jij je inschrijft. Zo bezoeken we ieder jaar een stad in Nederland waar zowel iets sportiefs als iets cultureels op de planning staat. Daarnaast organiseren we bijvoorbeeld een jaarlijkse barbecue op onze gemeentewerf en Sinterklaas- en kerstvieringen.

Sportliefhebbers opgelet!

Als je dat wilt, blijft het niet bij ontmoetingen met collega’s binnen jouw eigen gemeente. Elk jaar organiseert een van de gemeenten binnen De Liemers een regionale sportdag. Hier strijden we tegen andere ambtenaren uit de regio. Van jeu de boules tot darten en van hardlopen tot volleybal; er komen verschillende sporten aan bod. Daarnaast hebben we een eigen zaalvoetbalteam dat het maandelijks opneemt tegen een team van de Politie Zevenaar.

 

 

 

 

 

Benieuwd of we een baan voor jou hebben?

Bekijk alle vacatures

 

 

 

Volg ons online 

            

 

 
Cookie-instellingen